Aanbevelingen

Hoe is het om met Alicia samen te werken ?

 

Toen ik voor mijn project ‘Leven zonder kinderen’ op zoek was naar een grafisch ontwerper die collegiaal met mij mee wilde denken, bood Alicia zich spontaan aan. Hoewel wij elkaar niet kenden, vond ik het fijn sparren met haar. Zij heeft een prettige manier van communiceren, een open mind voor ideeën, gaat soepel mee en vervolgens een stapje verder. Samen hebben we een aantal ideeën de revue laten passeren en dit proces heeft mij geholpen om tot een nieuw product te komen.

~ Annemiek van Soest - Auteur en Workshopleider

 

Alicia is een optimistisch, sociaal, positief kritisch, intelligente maar vooral betrokken persoonlijkheid. Denkt dieper na over issues, dan de doorsnee collega, voordat ze met een antwoord komt. Ze stelt zich soms kwetsbaar op maar kan en accepteert daar zonder problemen de gevolgen van. Fijne persoonlijkheid om mee te sparren en ideeën uit te wisselen.

~ Peter Tiernego - Directeur Oculus/BTB/Visiplan/Vidinfra (via Linkedin)

 

Werken met Alicia betekent werken met een toegewijde en enthousiaste dame met verstand van zaken. Zij heeft een groot inlevingsvermogen en zoekt steeds mee naar de beste oplossingen. Een groot plezier om met haar te hebben mogen werken.

~ Robert den Dekker - MD/Owner at Qbex Logistics BV (via Linkedin)