Onuitgesproken Waardevol Communicatieschrift

Wil jij iemand, of jezelf, beter leren kennen ? Dan is dit schrift wat voor jou !

Tijd & aandacht voor elkaar èn voor jezelf' schiet er tegenwoordig helaas nogal eens bij in... Dit schrift heb ik ontwikkeld om mensen weer -persoonlijk- met zichzelf en met elkaar te verbinden & om open communicatie gemakkelijker te maken, om weer oprechte aandacht te creëren ! Het kan voor alle soorten relaties gebruikt worden: partners/kinderen/vrienden/familieleden, wie dan ook. 

Het is een waardevol - INTERACTIEF - concept, een boekje gevuld met 33 bezinnende open vragen die door de lezer zelf aangevuld moeten worden ► waardoor het gelijk - een uniek persoonlijk item - & een soort 'tijdcapsule' wordt ! Uitnodigend tot een persoonlijk gesprek, als je het aandurft...

~ Het kan ingevuld gegeven worden aan de bestemde lezer of leeg aan de bestemde schrijver ; ) ~

♦ Scroll naar beneden voor een preview van de inhoud !

De illustraties zijn breed herkenbaar (zeker voor kinderen) en de doordachte gedichtjes geven het vele diepere lagen en zonodig inspiratie, doch door de speelse opzet is het geschikt voor werkelijk iederéén, leuk om te geven, bijzonder om te ontvangen, maar het allerleukst is het natuurlijk als ieder een eigen exemplaar invult en dat uitwisselt met elkaar ! Leer elkaar op een dieper niveau kennen... (Tip: Als je het schrift samen wilt bespreken is het wellicht een goed idee om dat te doen buiten je vertrouwde omgeving ; )

Het heeft eindeloos veel gebruiksmogelijkheden !

Je kunt alles invullen of maar een aantal voor jou belangrijke vragen, je kunt er lang over doen en het geven op een jubileum bijv. of je kunt alles achter elkaar invullen als je wilt weten of de relatie (nog) de moeite waard is, je kunt er 2 geven aan een bruidspaar, of 1 op valentijnsdag, aan het begin van een nieuwe relatie/vriendschap of bewaren tot bij je testamentlezing, je kunt het opsturen naar verre familie/vrienden, gebruiken voor wat zelfreflectie en/of ieder jaar opnieuw gebruiken ter evaluatie, enzovoorts !

Het is ook zeer geschikt om te gebruiken voor (professionele) coachingsdoeleinden.

Wil je het bestellen ? Klik dan  - hier -
(Via Puur Puik €12,50 - excl. verzendkosten, aanbieding: 2 stuks voor €22,50 !)

previous arrow
next arrow
Slider

Reviews :